Babyhængekøje

Slyngevugger fra Natures Sway hos MamaMilla

Slyngevugger fra Natures Sway hos MamaMilla er en dansk virksomhed, der sælger slynger og bæreseler af høj kvalitet. Natures Sway bruger kun naturlige materialer i deres slynger og bæreseler. Hvis du er på udkig efter en behagelig bæresele til dit barn eller en slyngvugge til stuen, så skal du overveje en slyngevugge fra Naturen Sway. Læs mere om fordelene ved en slyngevugge i artiklen herunder.

Bedre søvn til babyer

Spædbørn sover bedre, når de ligger i svøb. Det skyldes, at det er med til at genskabe følelsen af at være i livmoderen. Hvis du har svært ved at få din baby til at sove i løbet af dagen eller barnet generelt har svært ved at falde til ro, så bør du overveje en slyngevugge. Med hjælp fra fjederen, der er i slyngevuggens top, genskabes nogle af de samme bevægelser, som barnet oplevede inde i morens mave. Derved skaber det en beroligende effekt på de fleste børn.

Tryghed og mindre gråd

Slyngevugger har også en række andre fordele. De hjælper dit barn med at føle sig sikker og tryg, hvilket kan føre til mindre gråd.  Hvis dit barn er urolig og kan ikke finde hvile eller afslapning nogle andre steder, så kan slyngevuggen blive din redning. Det kan skabe et trygt og sikkert rum for dit barn, hvor han/hun kan finde lidt fred og ro.

Du har hænderne fri

En anden stor fordel ved at bruge en slyngeslynge er, at du har hænderne fri. Hvis du f.eks. har et lille barn og lige skal have ordnet nogle ting i hjemmet, så kan slyngevuggen blive din bedste ven. Du kan trygt placere dit barn i slyngevuggen, imens du lige sidder for dig selv eller støver af i stuen. Husk at holde øje med dit barn, når han/hun ligger i slyngvuggen.  Det er fantastisk for mødre, der gerne vil kunne komme videre med andre ting, mens deres baby er tæt på. Du kan bruge slyngvuggen til dit barn er omtrent de 6 måneder.